KOI bamboe onderhouds producten, voor het verduurzamen van uw bamboe en voor een warme uitstraling.
Alle bamboe “werkt”. Dit veroorzaakt dat de bamboe kan vergrijzen en barsten. Droge, zoute zilte of vochtige lucht, windrichting. Aspecten die van belang zijn voor de duurzaamheid van uw bamboe.
Onder invloed van UV en weersomstandigheden zal na verloop van tijd uw natural bamboe donkerder worden en uw donkere bamboe lichter van kleur worden.
Om uw bamboe zijn glans,kleur en duurzaamheid te behouden kunt u uw bamboe met KOI specialistische bamboe onderhoud producten behandelen.
Houd altijd rekening mee dat u de bamboe zo goed als het kan schoonmaakt. Waar vuil zit kan geen KOI product zitten en dan blijft het een zwakke plek.
Bamboe is aan de buitenzijde een keihard product en is ondoordringbaar voor veel producten.

KOI bamboe Olie: 100% hoogwaardige oliën. Zorgt dat de bamboe niet uitdroogt en zijn natuurlijke uitstraling behoud en vaak terug brengt.
KOI bamboe olie trekt redelijk goed in en is makkelijk bij te werken en aan te brengen.
Bij de buiten olie blijft een deel plakken waardoor er een extra beschermings laag wordt gecreeërd. Er is een KOI Natural en een KOI Donkere bamboe.

KOI bamboe lak: geeft een extra laag op de bamboe en biedt bescherming tegen het meest robuuste klimaat. Het zorgt ervoor dat het makkelijker schoon te houden is. Met name geschikt voor meubels.

KOI bamboe beits: is ook een middel dat in de bamboe trekt en beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Met KOI bamboe beits kunt de bamboe ook een andere kleur geven. Geschikt voor schermen en meubels.

Help mee aan het hergebruik of recycling van uw bamboe product en geef uw bamboe product een 2de kans. Voor een beter milieu en u helpt mee aan een verdere CO2 reductie. Dit product is recyclebaar. Geef het af bij een verzamelpunt of contacteer ons. Wij ondersteunen de circulaire economie.